Soraya Wahjudi

Ontmoet Soraya, ervaren fysiotherapeut bij Zorggroep Almere.

Soraya is sinds 2021 een toegewijde en deskundige algemeen fysiotherapeut bij Zorggroep Almere. Met haar passie voor het vak en haar topsportachtergrond in karate en Taekwondo, brengt Soraya een unieke combinatie van kennis en vaardigheden naar haar patiënten.

Sinds begin 2022 is Soraya bezig met het verder uitbreiden van haar expertise door het volgen van de Master of Science in Manuele Therapie. Deze opleiding heeft haar interesse in het diagnosticeren en behandelen van complexe aandoeningen, met name die gerelateerd zijn aan de wervelkolom, versterkt. Haar toewijding aan continue professionele ontwikkeling stelt haar in staat om patiënten van Zorggroep Almere de best mogelijke zorg te bieden.

Naast haar carrière in de fysiotherapie, heeft Soraya ook een succesvolle achtergrond in de sportwereld. Van 2015 tot 2020 maakte ze deel uit van het Nederlandse Taekwondo team, waar ze haar vaardigheden en doorzettingsvermogen verder ontwikkelde. Als topsporter in karate brengt Soraya deze zelfde vastberadenheid en discipline naar haar werk als fysiotherapeut.

Als je op zoek bent naar een ervaren en toegewijde fysiotherapeut met een achtergrond in topsport en expertise in manuele therapie, dan is Soraya bij Zorggroep Almere de juiste keuze voor jou. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en ervaar de voordelen van haar deskundige zorg.

Specialisaties

Locaties

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email