Pauline de Bois

Pauline heeft zich na haar opleiding als fysiotherapeut in 2011 gericht op het behandelen van klachten in het nek-, schouder-, en armgebied. Om zich hierin te specialiseren is ze na haar opleiding nog twee jaar in Groningen door dr. J.D. Stenvers opgeleid in de behandeling van patiënten schouderklachten.

Pauline werkt in het Flevoziekenhuis op de afdeling orthopedie waar ze samen met de orthopedisch arts schouderklachten diagnosticeert, echografisch onderzoek en echogeleide injecties uitvoert. In 2018 heeft ze samen met Fleur van Dam en Ruben Schuurmans het schoudernetwerk Flevoland opgezet, wat als doel heeft de fysiotherapeutische zorg bij schouderklachten in Flevoland te verbeteren en kennis te delen.

Hiernaast geeft Pauline les over klachten in het schoudergebied aan fysiotherapeuten die zich hier verder in willen specialiseren.

Sinds maart 2022 is ze op de dinsdag en vrijdag werkzaam in het Trainingscentrum als fysiotherapeut, echografist en Extended Scope specialist van het transmuraal schouder Spreekuur Almere.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email