Lieke van Wijk

Lieke, een ervaren algemeen fysiotherapeut, heeft zich gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidaties. Met haar 13 jaar ervaring op nationaal en internationaal niveau in de hockeycompetities, brengt ze een uniek perspectief en deskundigheid naar haar praktijk.

Topsport Ervaring voor Geavanceerde Revalidatie

Lieke’s ervaring in topsport hockey is niet alleen een bewijs van haar toewijding en vaardigheden, maar geeft haar ook extra tools om het beste uit elke revalidatie te halen. Deze achtergrond stelt haar in staat om sportgerelateerde blessures met een diepgaand begrip en expertise te benaderen.

Een Holistische Benadering van Fysiotherapie

In haar benadering van fysiotherapie, kijkt Lieke verder dan alleen de fysieke aspecten. Ze begrijpt het belang van het integreren van het dagelijks leven in het revalidatieproces. Lieke is toegewijd aan het bieden van een holistische behandeling, waarbij ze streeft naar het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven van haar patiënten.

Empowerment en Zelfredzaamheid

Een kernaspect van Lieke’s praktijk is het belang dat ze hecht aan het zelfredzaam maken van haar patiënten. Ze voorziet hen van de juiste handvatten en kennis om hun herstel te beheren en toekomstige blessures te voorkomen. Dit empowerment aspect is cruciaal voor een duurzaam herstel.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email