Jeroen Geukers

Ervaar uitstekende fysiotherapie en manuele therapie met Jeroen bij Gezondheidscentrum De Binder

Jeroen is een ervaren en toegewijde fysiotherapeut en manueel therapeut die sinds 2004 zijn deskundige diensten aanbiedt bij Gezondheidscentrum De Binder. Voorafgaand aan zijn tijd bij De Binder heeft hij 14 jaar met succes gewerkt in een gezondheidscentrum in Diemen-Zuid. Gedurende zijn indrukwekkende carrière heeft Jeroen zich continu bijgeschoold op zijn vakgebied om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Jeroen is gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan orthopedische klachten, zoals sportblessures, wervelkolomklachten, hoofdpijnklachten en gewrichtsklachten. Met zijn uitgebreide ervaring, innovatieve visie en persoonlijke benadering werkt hij samen met zijn cliënten om het herstel zo snel en duurzaam mogelijk te bevorderen.

Naast zijn werk als fysiotherapeut en manueel therapeut, heeft Jeroen een passie voor diverse hobby’s, waaronder tennis, padel, lange afstand wandelen, hardlopen, lezen en reizen. Deze actieve levensstijl stelt hem in staat om een uniek perspectief en begrip te bieden aan zijn cliënten, wat bijdraagt aan de effectiviteit van zijn behandelingen.

Als je op zoek bent naar een ervaren, deskundige en empathische fysiotherapeut en manueel therapeut, dan is Jeroen bij Gezondheidscentrum De Binder de ideale keuze. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en ontdek zelf de voordelen van zijn hoogwaardige zorg en persoonlijke benadering.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email