Janneke Loo

Janneke werkt als oncologie- en oedeemfysiotherapeut. Met een passie voor bewegen en sport is zij in 2015 begonnen met werken als fysiotherapeut.

Bij toeval kwam zij in aanraking met een patiënt die, vanwege kanker en de behandeling daarvan, veel last ondervond. Het viel haar op dat de nazorg voor deze patiënten, waaronder de begeleiding bij fysieke problemen (pijn, vermoeidheid, beweegbeperkingen en oedeem) die deze ziekte met zich meebrengt niet optimaal was. Dit raakte haar, want doordat de impact van kanker op een mens enorm is, hebben juist deze patiënten gespecialiseerde zorg hard nodig.

Voor deze mensen wil Janneke graag meer kunnen betekenen. Daarom heeft zij de masteropleiding Revalidatiewetenschappen met een specialisatie in Lymfologie Oncologie afgerond in 2021. Kennisdeling is ontzettend belangrijk! Daarom werkt Janneke in netwerken samen met andere oncologie gespecialiseerde zorgprofessionals in Almere. Tenslotte is zij aangesloten bij Chronisch Zorgnet met een specialisatie in looptherapie bij etalagebenen.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email