Daan Bonhof

Sinds 2023 onderscheidt Daan zich als algemeen fysiotherapeut met een rijke ervaring in de wereld van topsport. Als fervent hockeyer die zelf jarenlang actief is in de topsport, brengt hij een unieke combinatie van persoonlijke ervaring en professionele kennis mee naar zijn praktijk.

Diepgaande Expertise in Topsport en Innovatieve Behandelingen

Daan’s benadering van fysiotherapie is diep geworteld in zijn eigen ervaringen in de topsport. Deze achtergrond helpt hem om de specifieke behoeften en uitdagingen van atleten te begrijpen en aan te pakken. Hij is niet alleen een expert op het gebied van traditionele fysiotherapeutische technieken, maar heeft ook zijn vaardigheden uitgebreid door een gespecialiseerde cursus in Blood Flow Restriction (BFR) therapie te voltooien. BFR is een innovatieve behandelmethode die Daan met enthousiasme toepast in zijn praktijk.

Holistische Aanpak en Persoonlijke Aandacht

In zijn rol als fysiotherapeut, staat Daan bekend om zijn holistische benadering van behandelingen. Hij begrijpt dat fysieke problemen vaak verweven zijn met andere aspecten van het dagelijks leven en topsport. Daan is meer dan alleen een therapeut; hij is een luisterend oor voor zijn patiënten, en streeft ernaar om een op maat gemaakte, allesomvattende behandeling te bieden die rekening houdt met alle facetten van het welzijn van zijn cliënten.

Specialisaties

Locaties

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email