Bianca Clijdesdale

Sinds mijn afstuderen als fysiotherapeut in 2003 en het behalen van mijn Master Manueel Therapeut diploma aan de S.O.M.T. in 2010, heb ik mij continu verder ontwikkeld in mijn vakgebied. Met aanvullende opleidingen zoals de cursus Dry Needling Therapie in 2013 en de opleiding tot Kinder Manueel Therapeut in 2018, kan ik een breed scala aan klachten behandelen.

Mijn specialisaties omvatten de behandeling van hoofdpijn- en duizeligheidsklachten, nek- en schouderklachten, rug- en heupklachten, en andere wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Ik behandel zowel volwassenen als kinderen van 0 tot 18 jaar oud en werk nauw samen met kinderfysiotherapeuten om optimale zorg te bieden.

Gedreven door passie en plezier in mijn werk, zet ik mij in om elke cliënt de best mogelijke behandeling te bieden. Als gecertificeerd dry needle therapeut begeleid ik bovendien cursisten bij hun opleiding tot dry needle therapeut.

Om de kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen, ben ik aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie.

Kies voor een ervaren en deskundige manueel therapeut die u kan helpen bij een breed scala aan klachten. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email