Benny Lie

Benny Lie

Benny werkt al sinds 1999 als fysiotherapeut bij gezondheidscentrum De Binder en heeft zich continu bijgeschoold om up-to-date te blijven binnen zijn vakgebied.

Zijn specialisatie ligt voornamelijk bij orthopedische klachten, zoals wervelkolomklachten en gewrichtsklachten. Met zijn ervaring, visie en werkwijze probeert hij samen met zijn patiënten het herstel zo spoedig en vooral zo duurzaam mogelijk te verbeteren.

Bij Benny staat de patiënt centraal en hij gaat graag samen met u aan de slag om de klachten te verminderen. Door zijn persoonlijke aanpak en heldere communicatie weet hij het vertrouwen van zijn patiënten te winnen en zorgt hij voor een effectieve behandeling.

Naast zijn werk als fysiotherapeut is Benny ook een actieve sporter. Zijn hobby’s zijn onder andere badminton, golfen en lekker eten. Dankzij zijn passie voor sport en gezonde voeding kan hij u ook op dit vlak voorzien van waardevolle adviezen.

Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden van fysiotherapeut Benny bij gezondheidscentrum De Binder? Neem dan gerust contact op.

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email