Belle de Gast

Maak kennis met Belle, een toegewijde algemeen fysiotherapeut bij Zorggroep Almere sinds 2022, met een rijke achtergrond als professioneel wielrenster. Haar unieke ervaring in de topsport brengt ze nu in praktijk om patiënten te helpen bij hun revalidatietrajecten.

Van Topsport naar Topzorg
Belle’s transitie van professioneel wielrennen naar fysiotherapie stelt haar in staat om een diepgaand inzicht en empathie te bieden in de revalidatie van haar patiënten. Haar benadering is gericht op het samenstellen van persoonlijke behandelplannen, gericht op het bereiken van specifieke doelen in samenwerking met de patiënt.

Expertise in Chronische Revalidatietrajecten
Haar focus ligt op chronische revalidatietrajecten, waaronder hart-, long-, CVA- en oncologierevalidatie. Belle combineert haar kennis van deze aandoeningen met een coachende aanpak, wat zorgt voor een effectieve en persoonlijke behandeling.

Diversiteit in Behandeling
Als algemeen fysiotherapeut behandelt Belle een breed scala aan klachten. Deze diversiteit houdt haar werk dynamisch en uitdagend, terwijl ze haar patiënten voorziet van de tools en kennis die nodig zijn om zelfstandig verder te gaan.

Actief Betrokken in de Gemeenschap
Naast haar werk bij Zorggroep Almere is Belle ook parttime werkzaam voor de gemeente Utrecht, wat getuigt van haar toewijding en veelzijdigheid.

Specialisaties

Locaties

* Gespecialiseerd therapeut
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u bewegingsklachten? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.

Afspraak maken

Bel naar: 036-5454111

Stuur een email